×

Prognoza meteo: Vreme neașteptată de luni, 29 ianuarie. ANM anunță schimbări radicale

Prognoza meteo: Vreme neașteptată de luni, 29 ianuarie. ANM anunță schimbări radicale

Vreme neașteptată în România: Temperaturi record și fenomene noi

Meteo. Agenția Națională de Meteorologie (ANM) anunță schimbări radicale ale vremii în România începând cu ziua de luni, 29 ianuarie. După un val de ger și o scurtă încălzire, temperaturile vor fluctua și mai mult, iar fenomenele meteorologice se vor diversifica.

Temperaturi maxime și minime surprinzătoare

Conform prognozei meteo publicate de ANM, luni, 29 ianuarie, România va fi lovită de o vreme neașteptat de caldă, cel puțin în anumite zone. Temperaturile maxime vor atinge până la 8 grade Celsius, în timp ce în alte regiuni vor scădea până la -2 grade Celsius. În timpul nopții, minimele vor varia între -11 și 0 grade Celsius.

Depresiunile vor fi cele mai afectate de frig, cu temperaturi care pot scădea chiar și până la -14 grade Celsius. În ceea ce privește fenomenele meteorologice, se vor înregistra ninsori slabe la munte și un vânt mai puternic în zona Dobrogei. În plus, dimineața și noaptea, este posibilă formarea ceții în unele regiuni.

București: Vreme frumoasă și caldă

Pentru bucureșteni, începutul săptămânii aduce o vreme frumoasă și caldă. Potrivit prognozei meteo publicate de ANM, temperaturile maxime în Capitală vor atinge aproximativ 4 grade Celsius. În schimb, minimele din timpul nopții vor scădea până la -5 grade Celsius, iar în zona preorășenească este posibil să se înregistreze chiar și -8 grade Celsius.

Cerul va fi variabil pe parcursul zilei de luni, iar vântul va sufla slab până la moderat în București, conform ANM. Cu toate acestea, este important să fim pregătiți pentru orice surpriză vremelnică, întrucât prognozele meteo pot suferi modificări.

În concluzie, România se pregătește să întâmpine o vreme capricioasă în ziua de luni, 29 ianuarie. Temperaturi record și fenomene noi vor face ca această zi să fie una deosebită din punct de vedere meteorologic. Fii pregătit și ia măsuri de precauție adecvate în funcție de regiunea în care te afli!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul