×

„Posibila candidatură a unui lider PSD pentru prezidențiale stârnește ezitare în partid”

„Posibila candidatură a unui lider PSD pentru prezidențiale stârnește ezitare în partid”

Posibila candidatură a unui lider PSD pentru prezidențiale stârnește ezitare în partid

Una dintre senatoarele care este și lider al PSD Bucureşti a vorbit despre o ezitare din partea conducerii partidului în privința posibilei sale candidaturi pentru funcția de președinte al României. Această dezvăluire vine în contextul în care partidul se pregătește pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc în următorul an.

Ezitare în partid

Conform declarațiilor senatoarei, există o anumită ezitare în rândul conducerii PSD în ceea ce privește susținerea candidaturii sale. Motivele acestei ezitări nu au fost specificate, însă se pare că există divergențe de opinie în interiorul partidului referitoare la această posibilă candidatură.

Sondajele de opinie

Deși nu și-a manifestat dorința de a candida la președinție, senatoarea a menționat că sondajele de opinie au arătat că se bucură de un grad de credibilitate bun. Cu toate acestea, ea a subliniat că nu este preocupată de această chestiune și că nu își dorește să se implice într-o astfel de candidatură.

Atacuri nejustificate

În plus, senatoarea a adus în discuție atacurile nejustificate la adresa sa și a altor colegi din partid, atacuri care vin din partea presei sau a unor persoane din zona opoziției. Ea consideră că aceste atacuri depășesc limita bunului simț și arată lipsă de respect față de profesioniștii din sistemul de sănătate care lucrează pentru a schimba fața acestuia.

Sistemul de sănătate

Senatoarea a menționat că în următorii trei-patru ani se va face o schimbare fundamentală în sistemul de sănătate din România și s-a declarat fericită că a făcut parte dintre cei care au inițiat acest proces. Ea a subliniat importanța profesioniștilor din sistemul de sănătate și a solicitat o apreciere pentru munca lor.

Astfel, posibila candidatură a unui lider PSD pentru prezidențiale stârnește ezitare în partid, iar această ezitare reflectă divergențele de opinie existente în interiorul formațiunii politice. Cu toate acestea, senatoarea a subliniat că nu este interesată de o astfel de candidatură și că este mai preocupată de schimbările care se vor produce în sistemul de sănătate în următorii ani.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul