×

Adriana Iliescu – Povestea celei mai vârstnice mame din lume

Adriana Iliescu – Povestea celei mai vârstnice mame din lume

H2: Adriana Iliescu – Povestea celei mai vârstnice mame din lume

H3: O mamă remarcabilă în ciuda obstacolelor

Adriana Iliescu, un fost profesor universitar de literatură română, a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a devenit cea mai vârstnică femeie care a dat naștere unui copil. Cu o poveste de viață plină de determinare și luptă, Adriana a reușit să depășească obstacolele și să aducă pe lume un copil în ciuda tuturor dificultăților.

H3: Un vis devenit realitate

Născută pe 31 mai 1938 în Craiova, Adriana Iliescu a fost profesor și autoare de povești pentru copii. Încă din 1995, ea s-a luptat să rămână însărcinată, iar în 2004, după un tratament hormonal și fertilizare in vitro, a reușit să rămână însărcinată cu tripleți. Cu toate acestea, unul dintre embrioni nu a supraviețuit, iar Adriana a rămas cu doi copii în pântece.

H3: O mamă purtătoare și o naștere prematură

Pentru că ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi, Adriana Iliescu nu poate fi considerată mama biologică a copiilor săi, ci mai degrabă o mamă purtătoare. La 33 de săptămâni de sarcină, Adriana a adus pe lume o fetiță, Eliza Maria Bogdana, prin cezariană, deoarece cel de-al doilea făt nu se dezvolta corespunzător.

H3: O poveste controversată

Povestea Adrianei Iliescu a fost una controversată și a stârnit interesul presei internaționale. În anumite regiuni, legea interzice femeilor să facă tratamente de fertilizare după vârsta de 50 de ani, iar Adriana a născut-o pe Eliza la vârsta de 66 de ani și 320 de zile. Cu toate acestea, datorită determinării sale și dorinței de a avea un copil, Adriana a reușit să treacă peste toate obstacolele.

H3: O mamă dedicată

În prezent, Eliza Maria Bogdana are 19 ani și este studentă la două facultăți din Capitală. Adriana Iliescu, deși nu are o avere și își crește fata doar din pensie, este o mamă dedicată și a reușit să ofere Elizei o educație și o șansă la un viitor strălucit.

Această poveste impresionantă a Adrianei Iliescu ne amintește că vârsta nu trebuie să fie un obstacol în îndeplinirea visurilor și că dragostea de mamă poate depăși orice dificultăți.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul