×

Adina Alberts – Medic plastician și antreprenoare de succes

Adina Alberts – Medic plastician și antreprenoare de succes

Adina Alberts – Medic plastician și antreprenoare de succes

În lumea medicală și a afacerilor, numele Adinei Alberts strălucește datorită experienței sale în chirurgia plastică și microchirurgie reconstructivă, dar și datorită succesului său ca antreprenoare. Născută pe 5 februarie 1969 în Galați, Adina Alberts a urmat o carieră impresionantă în domeniul medical.

După absolvirea studiilor de medicină, Adina Alberts a devenit medic primar în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă. A lucrat ca asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și la Clinica de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic de Urgență „Floreasca” în perioada 2003-2010. De-a lungul carierei sale, a avut oportunitatea să învețe de la medici de renume internațional, precum Bryant Toth, Giovanni Botti, Vik Narurkar, Vaughan Bowen, Pelle Ceravolo și Per Heden.

Dar talentul și determinarea Adinei Alberts nu se opresc aici. Ea este și o antreprenoare de succes, deținând clinica de chirurgie plastică „Care Zone” din București. Această clinică aduce venituri substanțiale, iar prețurile pentru tratamentele corporale încep de la 800 de lei. În ceea ce privește operațiile de implant mamar, acestea pot ajunge la suma de 4000 de euro. Astfel, Adina Alberts a reușit să-și construiască o avere impresionantă din această afacere.

În plus, Adina Alberts este și o persoană implicată în activități filantropice și voluntariat. Ea este voluntar în cadrul Crucii Roșii începând cu luna martie a anului 2020, arătând astfel că își dorește să ofere ajutor celor aflați în nevoie.

Viața Adinei Alberts este una plină de realizări și succese, iar povestea sa de dragoste cu afaceristul Viorel Cataramă a adus și mai multă notorietate în viața sa. Cei doi sunt căsătoriți din 2013 și au o fetiță pe nume Briana Maria Cataramă.

Cu talentul său în medicină și abilitățile sale antreprenoriale, Adina Alberts continuă să fie o forță impresionantă în domeniul medical și al afacerilor. Cu fiecare pacient îndrăzneț care își dorește să-și transforme aspectul fizic sau să-și recapete încrederea, aceasta aduce nu doar o schimbare estetică, ci și o îmbunătățire a calității vieții lor.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul