×

Șocant! Probleme majore la Survivor All Stars: Alex Delea și TJ Miles, în pericol!

Șocant! Probleme majore la Survivor All Stars: Alex Delea și TJ Miles, în pericol!

Șocant! Probleme majore la Survivor All Stars: Alex Delea și TJ Miles, în pericol!

Concurenții dezamăgitori

În săptămâna a treia de Survivor All Stars, fanii emisiunii sunt deja dezamăgiți de performanțele lui Alex Delea, TJ Miles și Iancu Sterp. Aceștia nu au reușit să impresioneze din punct de vedere sportiv, așa cum se așteptau toți.

Alex Delea

Alex Delea, câștigătorul sezonului 3 al competiției, a avut o evoluție sub așteptări în această ediție. Chiar dacă a obținut șase victorii, a suferit patru înfrângeri fără să impresioneze cu nimic.

TJ Miles

TJ Miles, unul dintre favoriții competiției, a avut și el o evoluție dezamăgitoare. În ciuda așteptărilor de a câștiga competiția, el a reușit să obțină doar două puncte într-un joc și se află abia pe locul 16 în clasamentul general al Survivor All Stars.

Concurenți promițători

În ciuda dezamăgirilor, există și concurenți care au reușit să impresioneze cu performanțele lor în competiție.

Maria Chițu

Maria Chițu este unul dintre cei mai buni concurenți de până acum, fiind neînvinsă în jocuri. Performanțele ei de excepție o plasează în topul favoriților fanilor Survivor All Stars.

Ștefania Ștegan

Ștefania Ștegan este o altă concurentă care s-a evidențiat prin performanțele sale. Ea a reușit să se mențină puternică și să obțină rezultate bune în competiție.

Zanni

Zanni, învingătorul celei de-a doua ediții a emisiunii, a demonstrat și în această competiție că este un concurent redutabil. Cu doar două înfrângeri până acum, el se află într-o poziție solidă în clasamentul general.

Concurenți cu performanțe modeste

Pe lângă cei dezamăgitori și cei promițători, există și concurenți care au avut prestații modeste în competiție.

Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, deși au avut o evoluție modestă, nu au surprins pe nimeni, având în vedere prestațiile lor din sezoanele anterioare.

Elena Marin și Roxana Nemeș

Elena Marin și Roxana Nemeș se numără printre cele mai slabe concurente ale competiției. Acestea nu au reușit să obțină nicio victorie și sunt pe lista neagră a colegilor lor de echipă, care doresc să le elimine din joc.

Conclusion

În concluzie, Survivor All Stars se confruntă cu probleme majore în ceea ce privește performanțele unor concurenți, în special Alex Delea și TJ Miles. În același timp, există și concurenți care au reușit să se evidențieze prin rezultatele lor remarcabile. Rămâne de văzut cum se va desfășura competiția în săptămânile următoare și dacă concurenții dezamăgitori vor reuși să-și revină și să impresioneze.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul