×

Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă din Instagram. Suma este impresionantă

Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă din Instagram. Suma este impresionantă

Adelina Pestrițu dezvăluie cât câștigă din Instagram. Suma este impresionantă

Adelina Pestrițu, una dintre cele mai populare vedete din România, a dezvăluit cât de mult câștigă din activitatea sa pe Instagram, iar suma este cu adevărat impresionantă. Cu peste 1.7 milioane de urmăritori pe această platformă, ea a devenit un adevărat exemplu de succes pentru mulți adolescenți.

O influencer de succes și un trendsetter

Adelina Pestrițu a fost desemnată cel mai bun influencer din România în 2019, la gala locală a premiilor E! People Choice Awards. Prin urmare, ea nu doar că este o deschizătoare de drumuri în comunitatea sa, dar și un trendsetter pentru cei care o urmăresc. Mișcările și postările sale sunt adesea copiate de alți utilizatori de pe rețelele de socializare.

Un venit impresionant

Adelina Pestrițu a dezvăluit că activitatea sa pe Instagram îi aduce un venit impresionant. Deși mulți oameni nu înțeleg cu adevărat meseria de influencer, ea subliniază că aceasta nu este deloc ușoară și necesită mult timp și efort. Chiar dacă pare că are o viață ușoară, Adelina dedică multe ore pe zi pentru a crea conținut și a interacționa cu urmăritorii săi.

Suma încasată este una „enormă”

Deși nu a dezvăluit o sumă exactă, Adelina Pestrițu a recunoscut că câștigă o sumă „enormă” din activitatea sa de pe Instagram. Aceasta este raportată la salariul minim pe economie și o încurajează pe Adelina să continue să se dedice acestei meserii.

O viață plină de provocări

Pe lângă activitatea pe Instagram, Adelina Pestrițu are și o firmă de PR cu peste 10 angajați, pentru care plătește salarii și impozite. Aceasta subliniază faptul că viața ei nu este atât de ușoară pe cât pare și că trebuie să muncească non-stop pentru a-și menține succesul.

În concluzie, Adelina Pestrițu demonstrează că activitatea pe Instagram poate aduce un venit impresionant, însă necesită multă muncă și dedicare. Ea continuă să inspire și să fie un exemplu pentru tinerii care își doresc să devină influenceri de succes.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul