×

Elena Ionescu, a doua concurentă eliminată de la Survivor All Stars! Vedeta a ajuns deja în România

Elena Ionescu, a doua concurentă eliminată de la Survivor All Stars! Vedeta a ajuns deja în România

Surpriză la Survivor All Stars: Elena Ionescu este a doua concurentă eliminată!

O veste neașteptată a lovit competiția Survivor All Stars, iar fanii emisiunii au fost surprinși de ultima eliminare. După ce Andreea Tonciu a părăsit competiția în urma unui duel pierdut împotriva Roxanei Nemeș, acum a venit rândul Elenei Ionescu să se întoarcă acasă.

Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon Survivor România

Elena Ionescu a intrat în competiția Survivor All Stars cu un statut de favorită, fiind câștigătoarea primului sezon Survivor România. Cu toate acestea, se pare că nu a reușit să se mențină în joc și a fost eliminată într-un moment surprinzător.

O experiență dificilă în Republica Dominicană

În timpul participării la Survivor All Stars, Elena Ionescu a trebuit să facă față condițiilor grele din Republica Dominicană, la fel ca toți concurenții. Cu toate acestea, se pare că evoluțiile sale pe trasee nu au fost suficient de bune pentru a o menține în competiție.

Revenirea în România

După eliminare, Elena Ionescu a pus capăt aventurii sale în Republica Dominicană și s-a întors în România. Un video postat pe Instagram de către contul anonim Viperele Vesele o prezintă pe Elena vorbind la telefon și povestindu-i cuiva despre experiența ei în competiție.

Noi concurenți vor intra în competiție

Pe lângă eliminarea Elenei Ionescu, contul de Instagram Viperele Vesele a dezvăluit și numele noilor concurenți care vor intra în competiția Survivor All Stars. Elena Marin, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu vor aduce sigur momente pline de tensiune în viitoarele episoade.

Așadar, competiția Survivor All Stars continuă să ne surprindă și să ne țină în suspans. Rămâne de văzut cum se vor descurca noii concurenți și cine va fi următorul eliminat din joc.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul