×

Vremea de Revelion: ANM a anunțat modificări importante pentru ultima zi din an

Vremea de Revelion: ANM a anunțat modificări importante pentru ultima zi din an

News

Vremea de Revelion: ANM a anunțat modificări importante pentru ultima zi din an

METEO. Am aflat ce se întâmplă cu vremea de duminică, 31 decembrie. ANM a modificat prognoza pentru ultima zi din an. Ce fenomene meteo ne așteaptă și cât de mult scad temperaturile?

Vreme neașteptată pentru Revelion

Se anunță o vreme complet neașteptată duminică, 31 decembrie. Temperaturile vor fi cu mult mai ridicate decât normalul acestei perioade, anunță ANM. Va fi ceață la primele ore ale dimineții, însă pe parcursul zilei, temperaturile maxime vor atinge 14 grade în anumite zone, în timp ce în altele nu vor depăși 6 grade. Temperaturile minime vor varia între -4 grade și 6 grade.

Un Revelion călduros pe litoral

Cel mai cald va fi pe litoral, duminică, 31 decembrie, astfel că cei care petrec noaptea dintre ani aici se vor bucura de o vreme frumoasă. La munte, în special la altitudini mari, vântul va sufla ceva mai puternic. Nu sunt așteptate ninsori, ci doar niște ploi slabe în nord-vestul țării în prima parte a zilei.

Bucureștiul se pregătește de o zi frumoasă de Revelion

În București, duminică, 31 decembrie, vremea va fi una cât se poate de frumoasă. Dimineața va fi ceață, iar pe parcursul zilei cerul va fi senin. Temperaturile maxime din Capitală vor atinge 12 grade în ultima zi din an. Nici în timpul nopții nu va fi prea frig, minimele vor scădea până la 0 sau 2 grade, cu mult mai cald decât normalul acestei perioade.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul