×

Vreme nebună în România! ANM a modificat prognoza pentru vineri, 5 aprilie. Unde lovește valul de ploi?

Vreme nebună în România! ANM a modificat prognoza pentru vineri, 5 aprilie. Unde lovește valul de ploi?

Știrea meteo de astăzi aduce vești proaspete despre vremea nebună din România pentru ziua de vineri, 5 aprilie. ANM a modificat prognoza și pregătește populația pentru un val de ploi care va lovi anumite zone ale țării.

Prognoza Actualizată a ANM

Conform noii prognoze emise de ANM, temperaturile vor oscila între 13 și 24 de grade la nivel național pentru ziua de vineri. Noaptea se va simți un pic mai frig, cu minime între 3 și 11 grade, cele mai scăzute în zonele depresionare.

Zonele Afectate de Valul de Ploi

Un val de ploi va lovi nordul și centrul țării, aducând cu el descărcări electrice. În zona montană, se vor înregistra precipitații mixte, iar vântul va sufla destul de tare pe parcursul zilei. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua și posibile averse, iar la altitudini mai mari vor mai fi precipitații mixte.

Detalii Meteo pe Regiuni

Valorile termice vor fi în creștere ușoară în vest și centru, situându-se peste cele normale pentru prima decadă a lunii aprilie. Vântul va fi slab și moderat, cu intensificări în special în zona montană și în anumite regiuni din vest, sud-vest și parțial în centru. Există riscul de ceață în anumite zone.

Vremea în București

Pentru București, vineri, 5 aprilie, se anunță o zi extrem de caldă, cu temperaturi mult peste medie. Maximele vor atinge chiar și 22 de grade, cu un vânt slab și moderat pe parcursul zilei. Probabilitatea de ploaie va fi redusă, chiar dacă cerul va fi înnorat. Noaptea, temperaturile vor scădea la 7-8 grade.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul