×

Constantin Budescu: Biografia completă a fotbalistului, de la debutul în Liga a II-a până la succesele internaționale

Constantin Budescu: Biografia completă a fotbalistului, de la debutul în Liga a II-a până la succesele internaționale

Constantin Budescu este un fotbalist cu o carieră impresionantă, de la debutul său în Liga a II-a până la succesele internaționale pe care le-a obținut de-a lungul anilor.

De la începuturi la FCV Farul

Născut pe 19 februarie 1989 la Urziceni, Budescu și-a început cariera în fotbal la o vârstă relativ târzie, fiind remarcat la vârsta de 12 ani de către un fost maseur de la Petrolul Ploiești. A debutat în Liga a II-a în 2007, iar de atunci a evoluat la echipe precum Astra Ploiești, Astra Giurgiu, FCSB sau Dalian Professional, până să ajungă la FCV Farul.

Succese naționale și internaționale

Împreună cu Marius Șumudică, Budescu a câștigat campionatul României cu Astra Giurgiu, iar în cupele europene a avut evoluții remarcabile. A fost selecționat atât la echipa națională de tineret, cât și la echipa de seniori a României, contribuind la calificarea la Campionatul European din 2016.

De la salarii mari la viața personală

Budescu a avut parte de salarii consistente de-a lungul carierei sale, câștigând sume importante la echipe precum FCSB sau în China. În plan personal, fotbalistul este căsătorit cu Mădălina, având împreună doi băieți: Patrick Nicolas și Matias.

Pe drumul succesului

Dincolo de teren, Constantin Budescu este un exemplu de determinare și succes în lumea fotbalului, reușind să-și construiască o carieră solidă și să obțină rezultate remarcabile la nivel național și internațional.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul