×

Victor Ponta: Politician, Carieră, Familie, Afaceri

Victor Ponta: Politician, Carieră, Familie, Afaceri

Noul capitol din viața lui Victor Ponta: de la politician la afacerist de succes

De la politica la afaceri

După o carieră impresionantă în domeniul politic, Victor Ponta a făcut o tranziție surprinzătoare către lumea afacerilor. Fostul prim-ministru al României a ales să se dedice consultanței de afaceri în Europa Centrală și de Est, lucru pe care nu l-a putut face în trecut din cauza incompatibilităților.

O nouă direcție în carieră

Victor Ponta a mărturisit că se simte împlinit în viața sa privată, având trei copii și fiind implicat într-o zonă de afaceri diferită față de cea în care activa anterior. Cu toate că nu mai este implicat în politică, Ponta aduce o contribuție valoroasă în domeniul consultanței de afaceri.

Consultanță de afaceri în străinătate

Fostul politician a dezvăluit că lucrează pentru o companie care operează în Europa Centrală și de Est, oferind consultanță într-o zonă pe care o cunoaște bine din experiența sa politică. Victor Ponta a subliniat că firma pentru care activează nu desfășoară afaceri în România, respectând astfel regulile de incompatibilitate.

Această nouă direcție în cariera lui Victor Ponta demonstrează flexibilitatea și adaptabilitatea sa, trecând cu succes de la politica națională la consultanța de afaceri internațională.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul