×

Victor Ciutacu dezvăluie adevărul despre Mihai Gâdea: Umilință și critici dure!

Victor Ciutacu dezvăluie adevărul despre Mihai Gâdea: Umilință și critici dure!

Victor Ciutacu a dezvăluit adevărul despre relația sa cu Mihai Gâdea, aducând la lumină detalii despre rivalitatea și criticii dure dintre cei doi jurnaliști de televiziune din trustul fondat de Dan Voiculescu.

Succesul lui Victor Ciutacu la România TV

După ce a decis să plece la România TV, Victor Ciutacu a reușit să se impună rapid în fața publicului, având acum o emisiune care se bucură de poziția de lider de audiență printre canalele de știri. În contrast, audiența lui Mihai Gâdea la Antena 3 a înregistrat scăderi, iar transformarea postului în Antena 3 CNN nu a reușit să oprească această tendință negativă.

Umilința lui Mihai Gâdea

Victor Ciutacu l-a umilit pe Mihai Gâdea printr-o postare pe Facebook, criticându-l pentru performanțele sale și pentru faptul că a pierdut teren în fața concurenței. Ciutacu a subliniat că Gâdea a fost nevoit să justifice scăderea audienței și să recurgă la tactici precum scoaterea publicității din emisie pentru a încerca să își mențină poziția.

Rivalitatea dintre cei doi jurnaliști

Rivalitatea dintre Victor Ciutacu și Mihai Gâdea a devenit tot mai evidentă odată cu succesul crescând al emisiunii lui Ciutacu și declinul popularității lui Gâdea. Ciutacu a transmis un mesaj dur către Gâdea, subliniind că acesta ar trebui să fie mai modest și să nu mintă în legătură cu performanțele sale.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul