×

Vezi ce cadouri speciale pregătește LIDL pentru 1 Martie! Reduceri la produse de primăvară!

Vezi ce cadouri speciale pregătește LIDL pentru 1 Martie! Reduceri la produse de primăvară!

Primăvara aduce cadouri speciale la Lidl!

Surprize dulci pentru cei dragi

Primăvara este momentul perfect pentru a răsfăța pe cei dragi, iar Lidl vine cu oferte speciale la produsele de sezon. Vinul roșu dulce, redus cu 32%, este alegerea ideală pentru a completa un cadou sau pentru a sărbători împreună venirea primăverii. Cu doar 9.99 lei pentru o sticlă de 0.75 litri, această ofertă nu trebuie ratată!

Delicii de ciocolată la prețuri avantajoase

Bomboanele de ciocolată sunt mereu o alegere apreciată, iar acum le poți achiziționa la Lidl cu o reducere de 22%. Indiferent de sortiment, aceste delicii costă acum doar 13.49 lei în loc de 17.45 lei. O cutie întreagă de bomboane poate transforma atmosfera și poate aduce un strop de răsfăț în această perioadă festivă.

Flori proaspete pentru a încânta persoana iubită

Pentru cei care doresc să își surprindă partenera cu flori, Lidl vine cu oferte atractive. Începând cu 29 februarie până pe 03 martie, buchetul de lalele poate fi achiziționat cu doar 11.99 lei, în timp ce buchetul de trandafiri are un preț special de 14.99 lei. Stocul este limitat, deci grăbește-te să profiți de aceste oferte!

Opțiuni florale variate pentru orice gust

Florăria Lidl propune și alte opțiuni florale, inclusiv zambile la 14.99 lei. Un buchet special pentru Mărțișor, disponibil începând cu 29 februarie, poate fi achiziționat cu 59.99 lei, iar buchete mixte de zambile și lalele, precum și buchete mixte de primăvară, sunt disponibile la prețuri variate, începând de la 39.99 lei.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul