×

Val fierbinte lovitore pe România: Temperaturi neașteptate de miercuri, 21 februarie. ANM schimbă prognoza.

Val fierbinte lovitore pe România: Temperaturi neașteptate de miercuri, 21 februarie. ANM schimbă prognoza.

Un nou val de vreme neobișnuit de caldă a lovit România și a surprins pe mulți. ANM a schimbat prognoza pentru miercuri, 21 februarie, indicând temperaturi extrem de ridicate în diverse zone ale țării.

Temperaturi neașteptate

Conform prognozei meteorologice, temperaturile maxime vor ajunge până la 14 grade în unele regiuni, în timp ce altele vor rămâne la doar 6 grade. Aceste valori sunt mult peste media normală pentru această perioadă a anului, ceea ce face ca vremea să fie cu adevărat neobișnuit de caldă.

Înnorări și ploi

Pe lângă temperaturile ridicate, ANM a avertizat și cu privire la înnorări, ploi și precipitații mixte în zonele montane. Cu toate acestea, vremea va rămâne relativ caldă în această perioadă.

Vremea în București

Capitala nu scapă de valul de căldură, cu temperaturi maxime de până la 12 grade. Minimele nocturne vor coborî la 0-2 grade, iar cerul va fi temporar noros, existând șanse de ploaie în special în a doua parte a zilei. De asemenea, există probabilitatea de ceață dimineața.

Astfel, românii se pot aștepta la o zi de miercuri mult mai caldă decât se anticipa inițial, cu temperaturi record pentru această perioadă a anului.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul