×

Val de ploi și temperaturi ridicate de vineri, 1 martie! ANM modifică prognoza meteo.

Val de ploi și temperaturi ridicate de vineri, 1 martie! ANM modifică prognoza meteo.

Vineri, 1 martie, românii se pregătesc să facă față unui val de ploi și temperaturi ridicate în diverse zone ale țării. ANM a modificat prognoza meteo, anunțând schimbări semnificative în vremea de la începutul primăverii.

Prognoza actualizată pentru vineri, 1 martie

ANM a publicat o nouă prognoză meteo pentru prima zi a lunii martie, indicând că temperaturile vor fi mai calde decât de obicei. Cu toate acestea, fenomene precum ploi și vânt puternic vor fi prezente în diverse regiuni.

Ploi în diverse zone ale țării

Conform prognozei meteo actualizate, se anunță ploi în regiuni precum Oltenia, Transilvania și la munte. De asemenea, sunt așteptate precipitații mixte în zonele montane înalte. Vântul va sufla puternic în anumite zone, iar dimineața ceața va fi prezentă în mare parte.

Temperaturi variate în funcție de regiune

Temperaturile maxime vor atinge 19 grade în anumite zone, în timp ce în altele nu vor depăși 10 grade. Minimele din timpul nopții vor scădea până la 1-9 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei, unde termometrele vor arăta până la -4 grade.

Vremea în București

În capitală, vremea va fi extrem de caldă vineri, 1 martie. Temperaturile maxime vor atinge 14 grade, iar minimele din timpul nopții vor scădea până la 3-5 grade. Cerul va fi noros, iar în prima parte a zilei se vor înregistra ploi. Vântul va sufla în general moderat.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul