×

Val de ploi neașteptat în mai multe zone din țară!

Val de ploi neașteptat în mai multe zone din țară!

Val de ploi neașteptat în mai multe zone din țară!

Val de ploi neașteptat în mai multe zone din țară!

Vremea în România se pregătește să ofere o surpriză neobișnuită pentru luna februarie. Potrivit ANM, de duminică, 11 februarie, se vor înregistra schimbări semnificative în condițiile meteorologice din mai multe regiuni ale țării.

Ploi abundente în anumite zone

Meteorologii avertizează că, deși în general se așteaptă o vreme extrem de caldă pentru această perioadă, vor exista și regiuni în care ploile vor reveni în forță. Astfel, în vestul, nord-vestul, sud-vestul și centrul țării se prognozează precipitații abundente. În zonele montane, ANM anunță că sunt posibile precipitații mixte, mai ales în vestul Carpaților Meridionali.

Temperaturi neobișnuit de ridicate

O altă surpriză în ceea ce privește vremea de duminică, 11 februarie, sunt temperaturile neașteptat de ridicate. Maximele vor atinge undeva pe la 21 de grade în anumite regiuni, în timp ce în altele vor fi de aproximativ 13 grade. Aceste valori termice sunt semnificativ mai mari decât media climatologică pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo pentru București

În ceea ce privește capitala, prognoza meteo indică o vreme extrem de caldă și fără ploi pentru duminică, 11 februarie. Temperaturile maxime vor ajunge la 21 de grade, în timp ce minimele din timpul nopții se vor situa între 8 și 10 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul