×

Un loc de muncă bine plătit în Spania: 4.000 de euro lunar pentru gardieni la o casă rurală, cu cazare gratuită.

Un loc de muncă bine plătit în Spania: 4.000 de euro lunar pentru gardieni la o casă rurală, cu cazare gratuită.

Românii care sunt în căutarea unui loc de muncă bine plătit pot găsi oportunități interesante în afara granițelor țării, iar Spania este una dintre destinațiile populare pentru aceștia.

O soluție inedită pentru criza demografică din Spania

În contextul unei crize demografice în creștere, autoritățile din orașul Fuenteheridos din provincia Huelva au găsit o soluție inedită pentru atragerea de noi rezidenți în zonele rurale slab populate.

Un loc de muncă bine plătit și cazare gratuită

Infotec a publicat o ofertă de muncă pentru gardieni la o casă rurală din zonă, oferind un salariu lunar de aproximativ 4.000 de euro și cazare gratuită într-o locuință dedicată angajaților.

Responsabilități și cerințe pentru candidați

Responsabilitățile gardienilor includ primirea clienților, gestionarea rezervărilor, achizițiile, întreținerea hotelului, administrarea micului dejun și asigurarea curățeniei, inclusiv a piscinei. Candidații trebuie să aibă un nivel bun de engleză și să posede cunoștințe de utilizare a programelor Microsoft Office.

Procesul de aplicare

Persoanele interesate pot accesa platforma Infotec, înregistra un cont și trimite CV-ul împreună cu o scrisoare de intenție pentru a participa la procesul de selecție.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul