×

Carmen Movileanu: Povestea unei foste crainice de televiziune

Carmen Movileanu: Povestea unei foste crainice de televiziune

Televiziunea Română a fost gazda unei figuri emblematice în lumea media, Carmen Movileanu. De la debutul său în 1977 și până la succesul după Revoluție, povestea fostei crainice de televiziune este una plină de momente memorabile și provocări personale.

De la Teleenciclopedia la iubirea vieții

Carmen Movileanu a devenit cunoscută ca vocea emisiunii Teleenciclopedia, captivând inimile telespectatorilor timp de mulți ani. După Revoluție, a strălucit ca una dintre cele mai iubite crainice de televiziune, aducând un strop de prospețime și profesionalism pe micul ecran.

Drumul personal al unei femei puternice

În ciuda succesului profesional, viața personală a fost presărată cu provocări. Căsătoria cu directorul de imagine Bogdan Movileanu a fost umbrită de lupta acestuia cu alcoolul, iar desparțirea a venit când fiica lor, Maria, era încă mică. Despre dragostea vieții sale, Carmen păstrează tăcerea, preferând să împărtășească amintirile cu Maria mai întâi.

O nouă etapă în viața sa

În prezent, Carmen Movileanu se bucură de statutul de pensionară și se dedică creșterii nepotului său, fiul Mariei. Familia sa include și nume celebre, precum nepoata sa Alexandra Dinu, aducând o notă de succes și recunoaștere în lumea media românească.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul