×

Un apartament transforma un colț de rai: Povestea unei oaze de vacanță

Un apartament transforma un colț de rai: Povestea unei oaze de vacanță

Un apartament din București devine o oază de vacanță pentru un cuplu româno-american

Transformarea unui spațiu cu 3 camere într-un colț de rai

În inima unei zone liniștite, aproape de pădurea Băneasa, un apartament cu 3 camere de 78 mp a fost achiziționat la finalul anului 2022 de un cuplu româno-american. Ideea din spatele acestei investiții a fost de a transforma acest loc într-o oază de vacanță perfectă pentru petrecerea timpului alături de familia lor numeroasă.

Renovarea completă și colaborarea strânsă cu designerii

Apartamentul, cumpărat „la alb”, a necesitat o renovare completă pentru a-și atinge potențialul. Cu dormitoare mici, o baie nepractică și finisaje de calitate inferioară, echipa de design condusă de Alexandra Pătrașcu și Adrian Popa a avut provocări de depășit. Colaborarea strânsă cu proprietarii a fost esențială pentru succesul proiectului, cu accent pe crearea unui spațiu relaxant cu culori pastel, care să se potrivească întregii familii.

Estetica și funcționalitatea se îmbină perfect în amenajare

Bucătăria a devenit punctul central al amenajării, fiind locul de întâlnire pentru familia extinsă. Mobilierul și finisajele au fost alese cu grijă pentru a aduce caracter și confort, iar montarea plăcilor de terrazzo a reprezentat una dintre cele mai mari provocări. Cu un buget de aproximativ 70.000 de euro, apartamentul a fost transformat într-un spațiu care reprezintă o combinație perfectă între rădăcinile românești și viața americană a proprietarilor.

Un refugiu de vacanță care inspiră posibilități nelimitate în design interior

Acest apartament de vacanță nu este doar un loc de retragere pentru familia proprietară, ci și o demonstrație a potențialului infinit al designului interior. Prin colaborarea strânsă între proprietari și designeri, s-a creat un spațiu care îmbină funcționalitatea cu estetica, oferind un cadru ideal pentru crearea de amintiri prețioase.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul