×

Primăvara sosește devreme: ANM anunță o schimbare radicală de vreme pentru vineri, 23 februarie

Primăvara sosește devreme: ANM anunță o schimbare radicală de vreme pentru vineri, 23 februarie

În prag de primăvară, vremea ne surprinde cu o schimbare radicală care aduce temperaturi deosebit de ridicate pentru această perioadă a anului. Meteorologii de la ANM au anunțat modificări importante în prognoza meteo pentru vineri, 23 februarie, iar vestea este una îmbucurătoare pentru toți cei care așteaptă cu nerăbdare sosirea zilelor mai calde.

Vremea se încălzește brusc

Conform noii prognoze meteo, vineri, 23 februarie, se anunță o creștere semnificativă a temperaturilor în întreaga țară. Astfel, locuitorii din București se pot bucura de 19 grade Celsius și un cer însorit, în timp ce vântul va sufla ușor până la moderat. Chiar și temperaturile nocturne vor fi mai blânde, menținându-se peste 4 grade Celsius.

Vreme caldă în sud și la mare

Și în sudul țării, precum și în zonele de litoral, temperaturile vor atinge valori deosebit de plăcute pentru această perioadă. Această încălzire nu se oprește aici, ci se va intensifica în weekend, oferindu-ne un adevărat gust de primăvară în avans.

Posibile precipitații, dar cu temperaturi ridicate

Desigur, nu putem exclude complet posibilitatea unor ploi slabe sau precipitații mixte la altitudini mai mari, însă chiar și în aceste condiții, temperaturile vor fi mult peste medie. Chiar și în zonele montane, vremea se anunță mai blândă decât ne-am fi așteptat la final de februarie.

Primăvara sosește mai devreme decât ne așteptam

Cu toate acestea, meteorologii ne avertizează că această schimbare radicală a vremii ar putea aduce și alte modificări ulterioare, așa că este bine să ne bucurăm de aceste zile calde și însorite cât putem. Se pare că primăvara și-a intrat în rol mai devreme decât ne-am fi imaginat, așa că hai să profităm de fiecare rază de soare!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul