×

Tudorel Toader, învins la alegerile pentru funcția de rector la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Tudorel Toader, învins la alegerile pentru funcția de rector la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Profesorul Tudorel Toader a suferit o înfrângere surprinzătoare la alegerile pentru funcția de rector la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Iată cum s-a desfășurat acest scrutin universitar:

Desfășurarea alegerilor pentru rector

În turul doi al alegerilor, Liviu Maha, profesor de economie, l-a învins pe Tudorel Toader cu o diferență considerabilă de peste 250 de voturi. Maha a obținut 487 de voturi, în timp ce Toader a fost votat de 233 de persoane. Au existat și câteva voturi anulate, însă rezultatul a fost clar în favoarea noului rector ales.

Reacția lui Tudorel Toader

După înfrângerea sa, Tudorel Toader a reacționat pe Facebook, exprimându-și dezamăgirea față de rezultatul alegerilor. El a subliniat că nu au contat realizările și faptele sale, ci doar calculele, aranjamentele și angajamentele din spatele unei presupuse „monstruoase coaliții” împotriva sa.

Viitorul lui Tudorel Toader

Chiar dacă a pierdut cursa pentru funcția de rector, Tudorel Toader a declarat că va continua activitățile sale de profesor și de avocat. Cu toate acestea, înfrângerea sa la alegerile universitare din Iași reprezintă o cotitură neașteptată în cariera sa academică.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul