×

Transavia se pregătește să-și dubleze cifra de afaceri și profitul până în 2026

Transavia se pregătește să-și dubleze cifra de afaceri și profitul până în 2026

Transavia, unul dintre cei mai mari producători din industria avicolă din România, anunță un plan ambițios de dublare a cifrei de afaceri și a profitului până în 2026. Compania se pregătește să-și accelereze creșterea solidă pentru următorii ani, având în vedere rezultatele excelente obținute în ultimul an.

Investiții majore pentru modernizare și extindere

În anul 2024, Transavia va investi peste 50 de milioane de euro din fonduri proprii în dezvoltarea rapidă a companiei. Aceste investiții vor susține modernizarea și extinderea capacităților de producție, incluzând utilizarea energiei regenerabile în proporție de 80-100% din necesarul proceselor de producție.

Focus pe inovație și extinderea portofoliului de produse

Compania se concentrează și pe digitalizare, eficientizare și optimizare a lanțului valoric prin abordarea circulară în toate activitățile sale. De asemenea, Transavia vizează inovații și extinderea portofoliului de produse, precum și cucerirea de noi segmente și piețe.

Planuri de extindere și achiziții

Cu sediul în localitatea Sântimbru (județul Alba), Transavia are în plan achiziționarea de noi jucători atât din țară, cât și din străinătate. Compania a înregistrat recent cinci mărci care indică o posibilă extindere a activității sale în domenii precum comercializarea de hrană, suplimente dietetice, jucării și accesorii pentru animale de companie.

Dezvoltare și inovație constantă

Transavia se află într-o etapă de creștere strategică și de transformare către un nivel superior de performanță. Cu o istorie de aproape 33 de ani și exporturi în 30 de țări, compania este determinată să-și consolideze poziția pe piață și să exploateze noi oportunități de creștere și extindere.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul