×

Bianca Neagu: De la Actriță la Logopedă – O Nouă Etapă în Viața sa

Bianca Neagu: De la Actriță la Logopedă – O Nouă Etapă în Viața sa

Bianca Neagu: De la Actriță la Logopedă – O Nouă Etapă în Viața sa

De la lumina reflectoarelor de pe platourile de filmare la o sală de clasă, Bianca Neagu a ales să-și redefinească cariera și să abordeze o nouă direcție în viața sa.

De la Telenovele la Logopedie

Cu numeroase roluri de succes în seriale precum Numai iubirea și Inimă de țigan, Bianca Neagu și-a făcut cunoscut talentul și abilitățile actoricești încă de la o vârstă fragedă. Cu toate acestea, după ce s-a căsătorit cu partenerul său de viață, a decis să pună capăt carierei sale în actorie și să urmeze o cale mai puțin convențională.

Pasiunea pentru Copii și Logopedie

Chiar dacă a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, Bianca Neagu nu a renunțat complet la pasiunea sa pentru actorie. Totuși, acum se concentrează pe studiile sale în domeniul logopediei, unde își dorește să lucreze cu copiii și să le ofere sprijin în dezvoltarea abilităților de comunicare și vorbire.

Planuri de Viitor

În prezent, Bianca Neagu se află în plin proces de organizare a petrecerii și cununiei religioase cu soțul ei, Alin. Cu toate acestea, nu exclude posibilitatea de a reveni în lumea actoriei în viitor, menționând că este o pasiune care va rămâne mereu în inima ei.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul