×

Sorana Cîrstea se califică direct în turul doi la turneul de la Brisbane

Sorana Cîrstea se califică direct în turul doi la turneul de la Brisbane

H2: Sorana Cîrstea se califică direct în turul doi la turneul de la Brisbane

H3: Românca Sorana Cîrstea a reușit să se califice direct în turul doi al turneului de tenis de la Brisbane, în Australia.

H3: Favorita numărul 10 și locul 26 mondial, Cîrstea va juca în turul doi împotriva învingătoarei meciului dintre Linda Noskova, locul 41 WTA, și o jucătoare venită din calificări.

H3: Turneul de la Brisbane este unul foarte prestigios, având premii totale de 1.736.763 de dolari.

H2: Ana Bogdan va debuta împotriva ucrainencei Marta Kostiuk în turul inaugural de la Brisbane

H3: În același turneu, românca Ana Bogdan, locul 69 WTA, va evolua în turul inaugural împotriva ucrainencei Marta Kostiuk, locul 33 mondial.

H3: Dacă va trece de Kostiuk, Bogdan va avea o provocare mai mare în turul doi, confruntându-se cu rusoaica Daria Kasatkina, favorita numărul 5 și locul 18 mondial.

H2: Turneul de la Brisbane promite meciuri incitante și rivalități de top

H3: Desfășurat în perioada 31 decembrie – 7 ianuarie, turneul de la Brisbane atrage atenția fanilor de tenis cu meciuri incitante și rivalități de top.

H3: Sportivele din întreaga lume se întrec pentru marele premiu și pentru a-și demonstra talentul pe terenul din Brisbane.

H2: Gaston Glock, creatorul celebrului pistol, a murit la 94 de ani

H3: Lumea armelor de foc este în doliu, deoarece Gaston Glock, creatorul celebrului pistol, a încetat din viață la vârsta de 94 de ani.

H3: Glock a fost un inventator remarcabil și un om de afaceri de succes, lăsând în urmă un moștenire impresionantă în industria armelor.

H2: Salvați numele meu, adresa de email și site-ul web în acest browser pentru data viitoare când comentez

H3: Puteți salva informațiile dvs. personale pentru a vă simplifica experiența online și pentru a avea acces facil la site-uri și servicii pe care le utilizați frecvent.

H3: Asigurați-vă că aveți încredere în securitatea browser-ului dvs. și că vă amintiți să vă deconectați de pe dispozitivele partajate pentru a vă proteja datele personale.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul