×

Simona Halep, cu ghinion de la tragerea la sorți la Miami Open!

Simona Halep, cu ghinion de la tragerea la sorți la Miami Open!

Simona Halep a avut parte de o tragere la sorți dificilă la Miami Open, fiindu-i aruncată în cale o serie de adversare puternice.

Simona Halep primește un wild card și se pregătește de meciuri dificile

După ce a primit un wild card la Miami Open, Simona Halep nu a ezitat să accepte provocarea, chiar dacă specialiștii au sfătuit-o să se concentreze pe sezonul de zgură.

Prima provocare: Paula Badosa în turul 1

În primul tur, Simona Halep va trebui să facă față unei adversare redutabile, Paula Badosa din Spania, fostă număr 2 mondial, dar cu un palmares negativ în meciurile cu românca.

Provocarea următoare: Aryna Sabalenka în turul 2

Dacă va reuși să treacă de Badosa, urmează o misiune extrem de dificilă pentru Simona Halep în turul 2, unde va întâlni tancul Belarus Aryna Sabalenka, o jucătoare agresivă și dornică de revanșă.

Alte românce la Miami Open

Pe lângă Simona Halep, alte jucătoare românce se vor confrunta cu adversare interesante la Miami Open. Ana Bogdan va juca împotriva lui Katerina Siniakova, iar Jaqueline Cristian va avea meci cu Diane Parry din Franța.

Sorana Cîrstea va intra direct în turul secund, unde va juca împotriva învingătoarei dintre Sloane Stephens și Angelique Kerber, două foste câștigătoare de Grand Slam.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul