×

Se anunță prăpădul! Ninsorile revin de joi, 21 martie. ANM a schimbat prognoza.

Se anunță prăpădul! Ninsorile revin de joi, 21 martie. ANM a schimbat prognoza.

Vremea se anunță destul de capricioasă în zilele următoare, conform noii prognoze emise de ANM. Schimbările bruște ale temperaturilor și fenomenele meteorologice extreme sunt la ordinea zilei, așa că e bine să fii pregătit pentru orice.

Prognoza meteo pentru joi, 21 martie

ANM a modificat prognoza și ne avertizează că avem parte de ninsori, lapoviță și ploi abundente în următoarele ore. Temperaturile vor oscila între 6 și 16 grade Celsius, cu minime ce pot coborî până la -3 grade în timpul nopții.

Ploi abundente și lapoviță în majoritatea regiunilor

Conform ultimelor informații, se anunță ploi consistente în aproape întreaga țară, cu posibilitatea de a se transforma trecător în lapoviță. Zonelor montane li se pregătește un adevărat prăpăd de zăpadă, iar ninsorile vor reveni în forță.

Vânt puternic și temperaturi scăzute

Pe lângă fenomenele precipitațiilor, vântul va sufla puternic în zonele montane, contribuind la o senzație termică și mai rece. Temperaturile vor fi destul de scăzute pentru această perioadă a anului, așa că e bine să te îmbraci adecvat.

Cum va fi vremea în București?

Capitala nu face excepție de la această schimbare de vreme bruscă. Joi, 21 martie, se anunță maxime de 10 grade, dar și minime de 1-2 grade pe timp de noapte. Cerul va fi predominat de nori, iar ploile slabe vor fi o prezență constantă în prima parte a intervalului.

Vânt slab până la moderat și cer înnorat

Vântul va sufla în general slab până la moderat în Capitală, iar cerul înnorat va crea o atmosferă destul de sumbră. E bine să fii pregătit pentru schimbările de temperatură și de condiții meteorologice care se anunță pentru ziua de joi.

Așadar, stai cu ochii pe prognoza meteo și asigură-te că ești pregătit pentru orice tip de vreme în zilele următoare!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul