×

Schimbări în vremea de marți: ANM anunță un val de ploi în România

Schimbări în vremea de marți: ANM anunță un val de ploi în România

Se schimbă vremea în România: ANM anunță un val de ploi pentru marți

Prognoza meteo pentru marți, 23 ianuarie

După un weekend cu un val polar și o zi de luni învăluită în ceață, vremea se pregătește să se schimbe din nou în România. Potrivit prognozei meteo publicate de ANM, marți, 23 ianuarie, se așteaptă un val de ploi peste țară. Cu toate că temperaturile vor fi mai ridicate decât în zilele precedente, fenomenele meteo extreme nu vor lipsi.

Ploi în vest, centru și nordul țării

ANM avertizează că ploile vor afecta în special vestul, centrul și nordul țării. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie, iar probabilitatea pentru precipitații va fi foarte ridicată în aceste zone. În restul țării, cerul va fi însorit, iar temperaturile vor rămâne mai ridicate decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

Încălzirea vremii în București

Și în București, vremea se va face ceva mai caldă în ziua de marți. Cu toate acestea, temperaturile maxime vor ajunge doar până la un grad. Pe timpul nopții, temperaturile minime vor scădea chiar și până la -7 grade. Probabilitatea de ploaie va fi redusă în capitală, iar vestea bună este că de miercuri se așteaptă o continuare a încălzirii vremii.

Continuarea încălzirii vremii și prognoza pentru restul săptămânii

Deși rămâne de văzut dacă ANM va mai aduce alte modificări, se preconizează că temperaturile vor continua să crească în următoarele zile. Cu toate acestea, este important să fim pregătiți pentru fenomene meteo extreme și pentru schimbări bruște ale vremii. Prognoza pentru restul săptămânii va fi actualizată în curând, așadar să fim cu ochii pe informațiile oferite de ANM.

Conclusion

În concluzie, marți, 23 ianuarie, se anunță un val de ploi în România, în special în vestul, centrul și nordul țării. Temperaturile vor fi mai ridicate decât în zilele precedente, dar este important să fim pregătiți pentru fenomene meteo extreme. Încălzirea vremii va continua și în restul săptămânii, însă este necesar să fim atenți la actualizările prognozei meteo.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul