×

Scandal la stațiile OMV Petrom: ANPC descoperă nereguli la pompă

Scandal la stațiile OMV Petrom: ANPC descoperă nereguli la pompă

Stațiile OMV Petrom au fost în centrul atenției în urma unor controale efectuate de ANPC, care au scos la iveală diverse nereguli. Ce s-a întâmplat și cum a reacționat compania?

Nereguli în stațiile OMV Petrom

ANPC a efectuat mai mult de 200 de controale într-o singură zi la stațiile OMV Petrom din întreaga țară. Au fost descoperite probleme legate de curățenie, starea mobilierului și produsele aflate la rafturi. Printre deficiențe s-au numărat gheață în frigidere, praf pe rafturi și etichete incorecte pe produse.

Oprirea temporară a 11 stații de distribuție

Ca urmare a neregulilor constatate, ANPC a decis să închidă temporar 11 stații de distribuție OMV Petrom. Acest lucru a fost necesar pentru remedierea problemelor semnalate și pentru aducerea acestora la standardele cerute de autorități.

Reacția oficială a OMV Petrom

OMV Petrom a confirmat controalele efectuate de ANPC și a recunoscut existența unor deficiențe în unele dintre stațiile lor. Compania a subliniat faptul că problemele nu au vizat calitatea carburanților, ci mai degrabă aspecte legate de curățenie și etichetare a produselor din magazinele stațiilor.

OMV Petrom a asigurat clienții că lucrează intens pentru remedierea deficiențelor și redeschiderea rapidă a stațiilor închise temporar. Până în prezent, trei dintre cele 11 stații au fost deja redeschise și se așteaptă ca și celelalte să revină în funcțiune în curând.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul