×

Sameday extinde rețeaua out-of-home: 8.500 de puncte de livrare și ridicare a coletelor în regiune.

Sameday extinde rețeaua out-of-home: 8.500 de puncte de livrare și ridicare a coletelor în regiune.

În contextul expansiunii rapide a comerțului online și a creșterii cererii pentru livrări eficiente și flexibile, compania de curierat SAMEDAY anunță o extindere semnificativă a rețelei sale out-of-home în regiune. Iată detaliile despre această evoluție impresionantă:

Extinderea rețelei out-of-home: 8.500 de puncte de livrare și ridicare a coletelor în regiune

SAMEDAY, liderul în domeniul curieratului din România care a început să își extindă operațiunile peste hotare, accelerează creșterea rețelei out-of-home până la 8.500 de puncte de livrare în regiune. Această expansiune vine ca răspuns la dublarea numărului de comenzi crossborder livrate în ultimele 12 luni și la creșterea semnificativă a volumelor de livrare în cele trei țări în care activează.

3.500 de noi easybox-uri și puncte de livrare și ridicare a coletelor

Compania românească de curierat va deschide 3.500 de noi easybox-uri și puncte de livrare și ridicare a coletelor de tip shop-in-shop, consolidându-și poziția ca partener strategic în dezvoltarea comerțului online în regiune. Această extindere cu 70% a rețelei out-of-home active va facilita accesul consumatorilor la punctele de livrare și ridicare de colete în peste 1.000 de orașe din regiune.

Creșterea capacității de stocare și investiții strategice

Mai mult decât atât, SAMEDAY planifică să crească capacitatea de stocare a punctelor easybox cu o adopție mare din partea consumatorilor, sporind astfel eficiența și performanța livrărilor. Cu o investiție totală programată de peste 300 de milioane de lei pentru anul 2024, compania va continua să aducă investiții strategice pentru consolidarea ecosistemului de livrare din regiune și pentru optimizarea proceselor de livrare.

Impactul extinderii rețelei out-of-home asupra comerțului online

Prin această expansiune ambițioasă, SAMEDAY va consolida rolul său de partener cheie în extinderea magazinelor online din România către piețele internaționale. Cu un total de 95 de milioane de colete livrate în regiune în ultimele 12 luni, compania își propune să ofere soluții care să potențeze creșterea magazinelor online și să faciliteze livrările crossborder în mod eficient și rapid.

Prin continuarea investițiilor în infrastructura de livrare modernă și sustenabilă, SAMEDAY își propune să îmbunătățească experiența consumatorilor și să reducă costurile de livrare pentru magazinele online din România, Ungaria și Bulgaria. Extinderea rețelei out-of-home va aduce beneficii semnificative atât pentru clienți, cât și pentru comercianți, consolidând astfel poziția SAMEDAY ca lider în domeniul curieratului în regiune.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul