×

Nicolae Guță vorbește despre legătura sa cu Cristina: Detalii neștiute dezvăluite de artist!

Nicolae Guță vorbește despre legătura sa cu Cristina: Detalii neștiute dezvăluite de artist!

Nicolae Guță, unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele din România, a dezvăluit detalii neștiute despre legătura sa cu soția sa, Cristina, care au stârnit interesul fanilor și curiozitatea publicului.

Nicolae Guță devine tată pentru a 12-a oară

Într-o veste surprinzătoare, Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară în 2022, moment care a adus bucurie și emoție în familia artistului. Noul membru al familiei, numit Selim, a fost primit cu căldură de întreaga familie, iar fratele său mai mare, Eden, a arătat un comportament neașteptat de iubitor față de noul venit.

Surprize în relația fraternală

Contrar așteptărilor, Eden a arătat multă afecțiune față de fratele său mai mic, fapt care a emoționat pe toată lumea. Nicolae Guță a mărturisit că este extrem de fericit pentru fiecare copil al său și consideră că aceștia sunt o adevărată binecuvântare.

Angajamentul și recunoștința lui Nicolae Guță față de familia sa

Artistul a subliniat importanța familiei sale și a evidențiat relația sa puternică cu soția sa, Cristina. Guță a recunoscut că Cristina este un pilon de bază în viața sa și a lăudat modul în care aceasta gestionează finanțele familiei.

Planuri de viitor

Nicolae Guță și Cristina au dezvăluit că își doresc să-și mărească familia și să mai aducă pe lume un copil. Împreună, cei doi artiști plănuiesc să își consolideze angajamentul față de copiii lor și să continue să ofere suport constant în creșterea și educarea acestora.

Succesul lui Nicolae Guță pe TikTok

Pe lângă viața sa personală împlinită, Nicolae Guță continuă să facă furori pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, unde conținutul său atrage atenția unui public vast. Talentul și carisma sa sunt apreciate și în era digitală, demonstrând că artistul rămâne în topul preferințelor fanilor.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul