×

Sameday extinde rețeaua de livrare cu 3.500 de noi easybox-uri: o veste excelentă pentru cumpărători!

Sameday extinde rețeaua de livrare cu 3.500 de noi easybox-uri: o veste excelentă pentru cumpărători!

În contextul creșterii exponențiale a comerțului online și a cererii tot mai mari pentru livrări rapide și eficiente, Sameday își extinde rețeaua de livrare cu 3.500 de noi easybox-uri, aducând o veste excelentă pentru cumpărători!

Extinderea Rețelei de Livrare

Sameday, compania de curierat care a revoluționat piața din România, se extinde și în afara granițelor, accelerând extinderea rețelei out-of-home până la 8.500 de puncte de livrare în regiune. Această mișcare vine ca răspuns la dublarea numărului de comenzi crossborder livrate în ultimele 12 luni, reflectând creșterea accelerată a volumelor în cele trei țări în care operează.

Beneficiile Pentru Consumatori

Prin deschiderea a 3.500 de noi easybox-uri și puncte de livrare și ridicare a coletelor de tip shop-in-shop, Sameday își propune să îmbunătățească experiența de cumpărare online a consumatorilor din regiune. Astfel, peste 1.000 de orașe din România, Ungaria și Bulgaria vor beneficia de o acoperire geografică extinsă, facilitând accesul la punctele de livrare și ridicare de colete.

Investiții Strategice

CEO-ul Sameday Group, Lucian Baltaru, a subliniat importanța extinderii infrastructurii de livrare modernă, scalabilă și sustenabilă, care are ca obiectiv îmbunătățirea experienței consumatorilor și reducerea costurilor de livrare pentru magazinele online din regiune. Compania va investi aproximativ 150 de milioane de lei în creșterea capacității de livrare, având în plan o investiție totală de peste 300 milioane de lei pentru 2024.

Creșterea Comerțului Crossborder

Numărul coletelor expediate din România în Ungaria și Bulgaria s-a dublat în ultimele 12 luni, reflectând popularitatea serviciilor de livrare crossborder. Cu peste 6.000 de clienți care accesează serviciile de expediere internațională, Sameday devine un partener cheie în extinderea magazinelor online din România către piețele internaționale.

Facilitarea Comerțului Online

Extinderea rețelei out-of-home va permite accesul ușor al consumatorilor la punctele de livrare și ridicare de colete, consolidând ecosistemul de livrare din regiune și oferind soluții care potențează creșterea magazinelor online. Sameday creează astfel o infrastructură regională de livrare care susține performanța din punct de vedere al costurilor și timpilor de livrare.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul