×

Rusia în drum spre totalitarism militarizat

Rusia în drum spre totalitarism militarizat

Într-o mișcare îngrijorătoare, Rusia pare să se îndrepte către un totalitarism militarizat, conform unor declarații recente ale ideologului eurasianismului, Alexandr Dughin. Acesta a emis avertismente cu privire la militarizarea totală a țării și necesitatea mutării întregii societăți pe o bază militară.

Militarizarea Totală a Rusiei

Dughin subliniază importanța mutării nu doar a industriei de apărare, ci a întregului stat și societate pe o bază militară. El evidențiază necesitatea actualizării și introducerii pe scară largă a valorilor tradiționale, precum și afirmarea identității ruse prin toate mijloacele posibile.

De la Dictatură la Totalitarism

Analizând mesajul lui Dughin, se desprinde o tranziție din dictatură către totalitarism în Rusia. Diferența constă în faptul că totalitarismul nu se mulțumește doar cu lipsa contestării, ci impune supunere totală, înregimentare și participare la ritualurile puterii.

Războiul împotriva Occidentului

Rusia nu duce doar un război împotriva Ucrainei, ci și împotriva întregului Occident. Kremlinul adoptă un rol messianic, luptând împotriva a ceea ce consideră decaderea morală a Occidentului. Această agendă agresivă necesită susținerea fermă a țărilor afectate, precum Ucraina.

Rezistența Ucraineană și Implicarea Necessară

În contextul creșterii controlului guvernamental și a numeroaselor arestări în Rusia, rezistența ucraineană devine crucială în împiedicarea proiectelor totalitare ale Kremlinului. Sprijinirea Ucrainei devine o prioritate absolută pentru contracararea amenințării totalitarismului militarizat din partea Rusiei.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul