×

Revolut le va prelua milioane de clienți de la ING Bank și Banca Transilvania! Un avantaj imposibil de refuzat

Revolut le va prelua milioane de clienți de la ING Bank și Banca Transilvania! Un avantaj imposibil de refuzat

Într-o mișcare surprinzătoare, Revolut, fintech-ul cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, va prelua milioane de clienți de la ING Bank și Banca Transilvania, oferindu-le oportunitatea de a accesa cele mai recente soluții cripto disponibile pe piață.

Revolut Ramp – Integrarea Criptomonedelor în Viața de Zi cu Zi a Utilizatorilor

Revolut a lansat recent Revolut Ramp, o soluție inovatoare care le permite clienților să cumpere criptomonede cu ușurință, folosind fondurile deținute în conturile Revolut și să le stocheze în portofelul descentralizat MetaMask. Această integrare facilitează accesul la peste 20 de tokenuri, inclusiv ETH, USDC, USDT, SHIB, 1INCH, și altele, direct din aplicația mobilă sau de pe platforma web.

Procesul Simplificat al Cumpărăturilor Cripto

Utilizatorii Revolut pot acum cumpăra criptomonede fără verificări suplimentare, beneficiind de un proces rapid și sigur. Prin intermediul Revolut Ramp, tranzacțiile sunt procesate integral în ecosistemul Revolut, eliminând costurile suplimentare și asigurând o rată de succes crescută a plăților.

Experiența Utilizatorului Îmbunătățită

Revolut Ramp oferă un proces KYC integrat, care poate fi parcurs în doar câteva minute, utilizând aceeași infrastructură folosită pentru autentificarea a milioane de clienți Revolut. Această inițiativă reflectă angajamentul Revolut de a oferi clienților o experiență simplificată și sigură în tranzacționarea criptomonedelor.

Parteneriatul cu MetaMask – Accesibilitate și Control Asupra Activelor Cripto

Revolut a colaborat cu MetaMask pentru a oferi utilizatorilor mai mult control asupra activelor lor cripto, facilitând tranzacționarea și stocarea acestora într-un mediu de încredere. Prin intermediul acestui parteneriat, Revolut își propune să facă adoptarea criptomonedelor mai accesibilă și mai ușoară pentru consumatori.

Cum Funcționează Procesul de Cumpărare Cripto

Atunci când un utilizator MetaMask selectează opțiunea „Cumpără”, Revolut apare ca furnizor de top, permitând achiziționarea de criptomonede folosind fondurile din conturile Revolut. Prin intermediul cardurilor Mastercard sau Visa, utilizatorii pot efectua tranzacții rapid și fără bariere suplimentare.

Atenționare cu Privire la Riscurile Implicate

Revolut comunică regulat clienților săi despre volatilitatea activelor cripto și îi îndeamnă să se informeze înainte de a efectua tranzacții. Criptomonedele prezintă riscuri și oportunități, iar utilizatorii sunt încurajați să fie precauți și să ia decizii informate în ceea ce privește investițiile lor.

Prin intermediul colaborării cu MetaMask și lansarea Revolut Ramp, Revolut își consolidează poziția pe piața cripto, oferind clienților săi acces simplu și sigur la lumea criptomonedelor.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul