×

OMV Petrom oferă 100 lei cadou clienților! Cum poți obține banii?

OMV Petrom oferă 100 lei cadou clienților! Cum poți obține banii?

OMV Petrom oferă 100 lei cadou clienților săi fidelii! Iată cum poți obține acești bani într-un mod simplu și rapid.

Campania de recompensare a clienților

Dacă ești unul dintre cei care preferă să alimenteze la benzinăriile OMV Petrom, atunci ai noroc! OMV Petrom a lansat o campanie specială împreună cu Mastercard pentru a-ți recompensa fidelitatea și pentru a-ți oferi șansa de a câștiga 100 de lei cadou.

Cum poți participa?

Pentru a intra în posesia acestor bani, tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația OMV MyStation și să plătești cu cardul tău Mastercard. Fii atent însă, campania este valabilă până pe 30 aprilie, așa că nu mai sta pe gânduri!

Ce premii poți câștiga?

Prin participarea la această campanie, ai șansa de a câștiga unul dintre cele 10.000 de cupoane de carburant MaxxMotion în valoare de 100 de lei. Cu siguranță, aceste premii vor fi de mare ajutor pentru următoarele tale călătorii cu mașina.

Concluzie

Deci, dacă ești un pasionat al benzinăriilor OMV Petrom și vrei să primești 100 de lei cadou, nu ezita să participi la această campanie. Descarcă aplicația, plătește cu cardul Mastercard și poți fi unul dintre cei norocoși care vor pleca acasă cu un cupon de carburant în valoare de 100 de lei!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul