×

Programul caselor de pariuri de Crăciun și Revelion: Agenții stradale și online funcționează în program special

Programul caselor de pariuri de Crăciun și Revelion: Agenții stradale și online funcționează în program special

Programul caselor de pariuri de Crăciun și Revelion: Agenții stradale și online funcționează în program special

În perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion, casele de pariuri din România își ajustează programul de funcționare, astfel încât pariorii să poată continua să plaseze bilete și în această perioadă festivă. Atât agențiile stradale, cât și cele online vor opera în program special, pentru a se asigura că toți pasionații de pariere sunt satisfăcuți.

Agențiile stradale Mozzart vor fi deschise pe 24 decembrie în intervalul 10:00 – 18:00, permițând pariorilor să își plaseze biletele înainte de sărbătoarea de Crăciun. În ziua de Crăciun, agențiile vor avea program de funcționare redus, între orele 12:00 și 19:00. De pe 26 decembrie, programul revine la normal până pe 31 decembrie, când agențiile Mozzart vor funcționa în intervalul orar 10:00 – 18:00. În prima zi a anului, agențiile nu vor fi închise, ci vor funcționa în intervalul 11:00 – 19:00. Pe 2 ianuarie, porțile casei de pariuri vor fi deschise începând cu ora 11:00 și până la 21:00.

La Get’s Bet, casele de pariuri vor fi deschise pe 24 decembrie de la 10 dimineața până la 7 seara. În ziua de Crăciun, toate agențiile vor fi închise, pentru ca angajații să se bucure de sărbători alături de familii. În perioada care va urma până la Revelion, se va lucra după programul normal. Pe 31 decembrie, casele de pariuri Get’s Bet vor fi deschise în intervalul 10:00 – 19:00. În prima zi a anului, toate casele vor fi închise, pentru a marca încheierea anului și începutul unuia nou.

În ceea ce privește casele de pariuri online, acestea vor funcționa NON-STOP pe toată durata sărbătorilor, oferind astfel posibilitatea pariorilor de a plasa bilete în orice moment al zilei sau al nopții. Indiferent dacă vă vine inspirația de Crăciun sau în noaptea dintre ani, puteți accesa platformele de pariere online și să profitați de această oportunitate de a vă încerca norocul.

Astfel, indiferent de preferința pariorilor, există variante de pariere disponibile în timpul sărbătorilor de Crăciun și Revelion. Fie că alegeți să mergeți la o agenție stradală sau să plasați bilete online, veți avea acces la întregul program de pariere și veți putea să vă bucurați de emoția și suspansul parierilor în această perioadă specială a anului.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul