×

Orarul de funcţionare pentru Crăciun şi Revelion: Schimbări importante în programul magazinelor Profi

Orarul de funcţionare pentru Crăciun şi Revelion: Schimbări importante în programul magazinelor Profi

Orarul de funcţionare pentru Crăciun şi Revelion: Schimbări importante în programul magazinelor Profi

În pragul sărbătorilor de Crăciun şi Revelion, magazinele Profi anunță unele modificări importante în orarul lor de funcționare. Astfel, pentru a permite angajaților să își petreacă timpul alături de familie și pentru a se conforma programului distribuitorilor, toate magazinele Profi vor fi închise pe data de 25 decembrie și pe 1 ianuarie 2021.

În perioada 19-23 decembrie, magazinele Profi vor avea programul obișnuit, dar în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, acestea se vor închide la ora 20:00. În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, toate magazinele Profi vor fi închise în întregime. Pe 26 decembrie, angajații se vor întoarce la serviciu, iar magazinele vor fi deschise, dar vor avea un program redus, între orele 10:00 și 18:00.

După data de 27 decembrie, programul va reveni la normal și în perioada 27-30 decembrie, magazinele Profi vor funcționa conform orarului obișnuit. Cu toate acestea, în noaptea de Revelion, pe 31 decembrie, toate punctele Profi din țară se vor închide la ora 19:00. În prima zi a anului 2021, pe 1 ianuarie, toate magazinele vor fi din nou închise. Pe 2 ianuarie, magazinele se vor deschide, dar vor funcționa cu un program redus, între orele 10:00 și 18:00. Abia pe 3 ianuarie, magazinele Profi vor reveni la programul normal de duminică.

În zilele normale, magazinele Profi se deschid la ora 8:00 și se închid la 21:00 conform noilor măsuri de combatere a răspândirii coronavirusului. În zilele de duminică, magazinele se vor închide cu o oră mai devreme, la 20:00.

Astfel, pentru a vă asigura că aveți toate cumpărăturile necesare înainte de sărbători, vă recomandăm să verificați orarul magazinelor Profi și să vă planificați timpul în consecință.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul