×

PPC România preia contractul ENEL pentru energie. Ce trebuie să știe clienții.

PPC România preia contractul ENEL pentru energie. Ce trebuie să știe clienții.

PPC România preia contractul ENEL pentru energie. Ce trebuie să știe clienții

PPC România a preluat contractul ENEL pentru furnizarea de energie electrică în România, ceea ce înseamnă că cei 3 milioane de clienți ENEL vor deveni acum clienți ai PPC. Această schimbare aduce cu sine o serie de informații importante pe care clienții trebuie să le cunoască.

Cine sunt noii membri ai echipei de management PPC?

Ionuț Dună, Director General PPC Energie și PPC Energie Muntenia, și Adrian Dugulan, Director General al PPC Renewables România, se alătură echipei de management a grupului de companii PPC în România. Amândoi au o vastă experiență în domeniul energiei și vor contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor oferite clienților.

Ionuț Dună a lucrat în compania Enel România timp de peste 6 ani, ocupând poziții cheie în domeniul vânzărilor și marketingului. Adrian Dugulan are o experiență bogată în energiile regenerabile și a activat în cadrul Enel Green Power România și internațional.

Ce se întâmplă cu actualii clienți ENEL?

În urma preluării contractului ENEL de către PPC România, cei 3 milioane de clienți ENEL devin automat clienți ai PPC. Aceasta înseamnă că vor continua să primească energie electrică și servicii de calitate, însă sub noua denumire.

Ce aduce această schimbare pentru clienți?

PPC România este una dintre cele mai importante companii de utilități din Europa de Sud-Est, cu o capacitate instalată totală de 10,7 GW și o producție anuală de peste 20 TWh. Această expertiză și infrastructură solidă vor asigura clienților un serviciu de înaltă calitate și o alimentare constantă cu energie electrică.

De asemenea, PPC are o strategie bine definită, axată pe tranziția energetică și pe satisfacerea nevoilor clienților. Compania se concentrează pe dezvoltarea și modernizarea rețelelor de distribuție, precum și pe oferirea de soluții și produse energetice avansate.

Ce trebuie să facă clienții în urma acestei schimbări?

În urma preluării contractului ENEL de către PPC, clienții nu trebuie să întreprindă nicio acțiune imediată. Continuă să beneficieze de serviciile de furnizare de energie electrică și vor primi informații detaliate despre eventualele modificări în viitor.

Este important ca toți clienții să fie la curent cu această schimbare și să urmărească comunicatele oficiale de la PPC pentru a fi la curent cu informațiile actualizate.

Prin preluarea contractului ENEL, PPC România demonstrează angajamentul său de a oferi servicii de calitate și de a contribui la dezvoltarea sectorului energetic din România. Clienții pot avea încredere că vor continua să primească energia electrică de care au nevoie, într-un mod eficient și sustenabil.

PPC România și-a asumat responsabilitatea de a fi lider în tranziția energetică din Europa de Sud-Est și se angajează să rămână un partener de încredere pentru toți clienții săi.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul