×

Orașele Lidl se pregătesc pentru Crăciun: Descoperă programul complet pentru sărbători

Orașele Lidl se pregătesc pentru Crăciun: Descoperă programul complet pentru sărbători

Titlu: Orașele Lidl se pregătesc pentru Crăciun: Descoperă programul complet pentru sărbători

Subtitlu: Magazinele Lidl au pregătit un orar special de funcționare în perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion

În perioada sărbătorilor de iarnă, magazinele Lidl din toată țara și-au pregătit programul de funcționare pentru a răspunde nevoilor clienților lor. Potrivit informațiilor furnizate de site-ul oficial al retailerului german, iată cum se vor desfășura lucrurile:

– În ziua de Ajun, pe 24 decembrie, toate magazinele Lidl vor funcționa în mod normal, de la ora 7 dimineața până la ora 22 seara. Astfel, clienții vor avea suficient timp să-și facă cumpărăturile pentru masa de Crăciun.

– În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, magazinele Lidl vor fi închise, oferind astfel angajaților posibilitatea de a petrece timpul alături de familie și de a se bucura de această sărbătoare.

– În a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, magazinele Lidl vor fi, de asemenea, închise, iar angajații se vor întoarce la muncă din data de 27 decembrie.

– În perioada 27 – 30 decembrie, magazinele Lidl vor funcționa în mod normal, respectând programul obișnuit, de la ora 7 dimineața până la ora 22 seara. Astfel, clienții vor putea continua să-și facă cumpărăturile obișnuite în această perioadă.

– Pe 31 decembrie, în ajunul Revelionului, magazinele Lidl vor fi deschise în intervalul orar 7:00 – 18:00, oferind clienților posibilitatea de a se aproviziona cu produsele necesare pentru petrecerea de Anul Nou.

– În ziua de 1 ianuarie 2023, toate magazinele Lidl vor fi închise, oferind astfel angajaților o zi de odihnă după petrecerea Revelionului.

– Pe 2 ianuarie 2023, magazinele Lidl vor avea un program special, fiind deschise între orele 9:00 și 17:00. Aceasta este o oportunitate pentru clienți să-și facă ultimele cumpărături după sărbători.

– Începând cu data de 3 ianuarie 2023, magazinele Lidl își vor relua programul normal de funcționare, respectiv de la ora 7 dimineața până la ora 22 seara.

În plus, Lidl a pregătit o serie de oferte și campanii speciale pentru perioada sărbătorilor, surprinzând clienții cu produse din toate colțurile lumii la prețuri avantajoase. Totuși, este important ca cei care fac cumpărături să acorde atenție termenului de expirare al produselor și să evite achiziționarea în exces, pentru a preveni eventualele probleme de sănătate.

Astfel, clienții Lidl pot fi siguri că vor găsi tot ce au nevoie pentru a petrece sărbătorile de Crăciun și Revelion în confortul casei lor.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul