×

Orarul de funcţionare pentru Crăciun şi Revelion: Ce trebuie să ştii despre programul magazinelor Profi

Orarul de funcţionare pentru Crăciun şi Revelion: Ce trebuie să ştii despre programul magazinelor Profi

Profii anunță programul de funcționare pentru perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion

Cu toate cărbunii sunt deja aprinși și brazii împodobiți, lanțul de magazine Profi a anunțat orarul de funcționare pentru perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion. Astfel, pentru ca angajații să se bucure de momentele speciale alături de familie și pentru a permite distribuitorilor să aibă și ei o pauză binemeritată, toate magazinele Profi vor fi închise pe data de 25 decembrie și 1 ianuarie 2021.

În perioada 19-23 decembrie, magazinele Profi își vor desfășura activitatea conform programului normal. Însă, pe data de 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, toate magazinele se vor închide la ora 20:00, oferind astfel ocazia clienților să își achiziționeze ultimele cadouri sau ingredientele necesare pentru masa de Crăciun. În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, toate magazinele vor fi închise, așa că este important să te asiguri că ai toate proviziile necesare înainte de această dată.

După ziua de Crăciun, pe 26 decembrie, angajații se vor întoarce la muncă, iar magazinele Profi vor fi deschise însă cu un program scurt, între orele 10 dimineața și 18 seara. Aceasta va fi o oportunitate pentru cei care au uitat ceva înainte de sărbători sau doresc să se aprovizioneze în continuare.

Începând cu data de 27 decembrie, programul revine la normal și magazinele Profi vor funcționa conform orarului obișnuit până în data de 30 decembrie. Apoi, în Ajunul Revelionului, pe 31 decembrie, toate punctele Profi din țară se vor închide la ora 19:00, pentru a permite angajaților și clienților să se pregătească pentru petrecerea de Revelion. În prima zi a anului 2021, pe 1 ianuarie, toate magazinele vor fi închise.

După Revelion, pe 2 ianuarie, magazinele se vor redeschide, dar vor funcționa doar în intervalul 10:00 – 18:00. Abia pe 3 ianuarie, activitatea revine la programul normal al unei zile de duminică.

În zilele obișnuite, magazinele Profi se deschid la ora 8:00 și se închid la ora 21:00, respectând noile prevederi privind combaterea răspândirii coronavirusului. În zilele de duminică, magazinele se închid cu o oră mai devreme, la ora 20:00.

Așadar, este important să ții cont de programul special al magazinelor Profi în perioada sărbătorilor de Crăciun și Revelion, astfel încât să te poți bucura în liniște de momentele speciale alături de cei dragi și să te asiguri că ai tot ce ai nevoie pentru a pregăti mese delicioase și pentru a-ți îndeplini dorințele de Anul Nou.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul