×

Orarul complet al magazinelor Lidl pentru perioada de Crăciun

Orarul complet al magazinelor Lidl pentru perioada de Crăciun

Orarul complet al magazinelor Lidl pentru perioada de Crăciun

În această perioadă specială a anului, Lidl își ajustează programul de funcționare pentru a se potrivi nevoilor clienților săi. Astfel, conform informațiilor furnizate de site-ul oficial al retailerului german, iată care este orarul complet al magazinelor Lidl în timpul sărbătorilor de Crăciun.

În ziua de Ajun, toate magazinele Lidl vor funcționa după programul normal, adică până la ora 22:00. Astfel, aveți suficient timp să vă achiziționați toate produsele necesare pentru masa festivă.

De Crăciun, angajații Lidl vor avea liber, iar magazinele vor fi închise pe 25 și 26 decembrie. Cu toate acestea, vă puteți reîntoarce în magazine începând cu data de 27 decembrie, când programul de funcționare va fi de la 7 dimineața până la 10 seara.

Pentru Revelion, magazinele Lidl vor fi deschise în intervalul orar 7:00 – 18:00 pe data de 31 decembrie. Astfel, puteți să vă procurați ultimele produse necesare pentru petrecerea de Anul Nou.

În prima zi a anului, adică pe 1 ianuarie, toate magazinele Lidl vor fi închise, așa că vă recomandăm să vă pregătiți din timp pentru această zi.

Pe 2 ianuarie 2022, programul de funcționare va fi de la 9:00 la 17:00. Începând cu data de 3 ianuarie, lucrurile vor reveni la normal, iar magazinele Lidl vor funcționa în programul obișnuit de la 7 dimineața până la 10 seara.

În această perioadă, Lidl vă așteaptă cu numeroase surprize și campanii care aduc produse din toate colțurile lumii la prețuri avantajoase. Totuși, vă recomandăm să verificați întotdeauna termenul de expirare al produselor și să nu achiziționați în exces, pentru a evita problemele de sănătate ulterioare.

Așadar, bucurați-vă de cumpărături plăcute și sărbători fericite alături de Lidl!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul