×

Orar special de funcționare al agențiilor Superbet de Crăciun și Revelion

Orar special de funcționare al agențiilor Superbet de Crăciun și Revelion

Title: Program special de funcționare al agențiilor Superbet de Crăciun și Revelion

Subtitle: Agențiile Superbet se adaptează la perioada sărbătorilor de iarnă

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Superbet, una dintre cele mai populare agenții de pariuri din țară, a anunțat un program special de funcționare pentru agențiile sale stradale în perioada Crăciunului și Revelionului. Astfel, jucătorii trebuie să țină cont de aceste modificări pentru a se bucura de experiența de pariere.

Modificări de program în perioada Crăciunului:

Pe data de 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, agențiile stradale Superbet vor funcționa în intervalul orar 10:00 – 15:00. În ziua de Crăciun, mai exact pe 25 decembrie, agențiile vor fi închise pentru a permite angajaților să petreacă timp alături de familie.

În perioada 26-30 decembrie, agențiile stradale Superbet vor avea un program special între orele 12:00 și 20:00. În aceste zile, jucătorii vor putea să-și testeze norocul și să-și plaseze pariurile preferate.

Pe data de 31 decembrie, agențiile vor funcționa într-un program scurt, între orele 10:00 și 15:00, pentru a permite angajaților să se pregătească de festivitățile de Revelion. În ziua de 1 ianuarie, agențiile Superbet vor fi închise, oferind astfel o zi de odihnă pentru toți.

Revenire la programul normal:

De pe data de 2 ianuarie, agențiile stradale Superbet își vor relua activitatea conform programului obișnuit, între orele 12:00 și 20:00. Astfel, jucătorii vor putea să se bucure de serviciile oferite de Superbet în acest interval.

Excepție în ziua de Crăciun:

Singura casă de pariuri care va avea agențiile stradale deschise chiar și în ziua de Crăciun este Mozzart. Cu toate acestea, programul de funcționare va fi foarte scurt, între orele 12:00 și 19:00. Pe 1 ianuarie, Mozzart va avea un program cu publicul între orele 11:00 și 19:00, în restul timpului funcționând după programul obișnuit.

Opțiuni de pariere online sau prin aplicații:

Pentru a nu fi afectați de programul special de funcționare al agențiilor Superbet, jucătorii au opțiunea de a plasa pariuri online sau prin intermediul aplicației mobile. Aceste opțiuni sunt disponibile non-stop, indiferent de sărbători și zile libere legale.

În concluzie, Superbet se adaptează cerințelor perioadei sărbătorilor de iarnă și oferă un program special de funcționare al agențiilor sale stradale. Jucătorii sunt încurajați să consulte acest orar modificat și să profite de opțiunile de pariere online sau prin aplicații pentru a se bucura de jocurile preferate în această perioadă festivă.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul