×

Orange România oferă GRATUIT acces la HBO Max timp de un an, competitor direct pentru Netflix și DIGI RCS RDS.

Orange România oferă GRATUIT acces la HBO Max timp de un an, competitor direct pentru Netflix și DIGI RCS RDS.

Orange România a dat lovitura în lumea serviciilor de streaming oferind acces gratuit la HBO Max pentru abonații săi timp de un an. Această mișcare poate schimba complet peisajul competitiv, punând presiune pe Netflix și DIGI RCS RDS. Iată mai multe detalii despre această ofertă senzațională.

Orange România cucerește piața streaming-ului

Cu oferta generoasă de acces gratuit la HBO Max pentru un an, Orange România a reușit să atragă atenția multor consumatori în căutare de conținut de calitate. Această mutare strategică pare să fie o lovitură puternică pentru competitorii săi, Netflix și DIGI RCS RDS, care ar putea resimți o scădere a numărului de abonați în urma acestei promoții.

HBO Max vs. Netflix: Bătălia conținutului

Comparativ cu Netflix, HBO Max impresionează prin varietatea și calitatea conținutului său, inclusiv filme și seriale premiate. Această diversitate ar putea atrage un număr semnificativ de noi clienți către Orange România, punând presiune pe Netflix să rămână competitiv din punct de vedere al ofertelor și prețurilor.

Cum poți beneficia de oferta Orange România

Pentru a te bucura de acces gratuit la HBO Max timp de un an, trebuie doar să fii abonat Orange și să activezi un pachet cu internet fix și televiziune. Astfel, vei avea posibilitatea de a explora universul vast de filme și seriale disponibile pe platforma de streaming, inclusiv producții exclusive precum „Wonka”.

Concluzie

Oferta generoasă a Orange România de acces gratuit la HBO Max pentru un an reprezintă o oportunitate excelentă pentru pasionații de conținut video de calitate. Cu avantajele oferite de această promoție, precum gama variată de filme și seriale disponibile, Orange România devine o opțiune tot mai atractivă pentru consumatorii din România în căutare de divertisment de înaltă calitate.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul