×

Orange contracarează DIGI RCS RDS cu oferte tentante: acces gratuit la mii de filme și seriale, Netflix în pericol.

Orange contracarează DIGI RCS RDS cu oferte tentante: acces gratuit la mii de filme și seriale, Netflix în pericol.

DIGI RCS RDS și Orange se luptă într-un adevărat război al ofertelor tentante pentru a atrage clienții pe piața telecomunicațiilor. Cu promoții din ce în ce mai atractive, cele două companii încearcă să-și asigure un loc privilegiat în inimile utilizatorilor.

Orange oferă acces gratuit la mii de filme și seriale

Orange a luat o decizie îndrăzneață pentru a contracara promoțiile lansate de DIGI RCS RDS. Compania a venit cu o ofertă tentantă, oferind acces gratuit timp de un an la platforma HBO, dar și la noul canal de televiziune de filme, FilmMania, operat de AMC Networks. Aceste oferte ar putea să pună în pericol popularitatea platformei Netflix, deoarece abonații ar putea alege să renunțe la serviciile plătite în favoarea celor oferite gratuit de Orange.

Netflix, în pericol?

Prin includerea în grila sa a FilmMania, Orange pune presiune pe Netflix, oferind o alternativă gratuită și atractivă pentru abonați. Filme precum „Cel bun, cel rău și cel urât”, „Terminator” sau „Dansând cu lupii” sunt doar câteva dintre producțiile disponibile pe noul canal de televiziune, care promite să aducă divertisment de calitate telespectatorilor săi.

DIGI RCS RDS oferă reduceri la abonamentele HBO MAXPACK

Pe de altă parte, DIGI RCS RDS a încercat să-și mențină poziția pe piață printr-o promoție care oferea 50% reducere la abonamentul HBO MAXPACK, asigurând acces la posturile HBO și Cinemax, dar și la platforma HBO Max, concurenta directă a Netflix. Cu toate acestea, oferta Orange de acces gratuit la HBO a atras deja mulți clienți, punând în dificultate rivalii de la DIGI RCS RDS.

Cu războiul ofertelor între Orange și DIGI RCS RDS în plină desfășurare, este clar că utilizatorii vor fi cei care vor beneficia cel mai mult de competiția acerbă dintre cele două companii.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul