×

Adevărata diferență între modelele S Line, S și RS de la Audi

Adevărata diferență între modelele S Line, S și RS de la Audi

Articol despre diferenta intre modelele S Line, S si RS de la Audi

Atunci cand vine vorba de modelele Audi S Line, S si RS, uneori se fac confuzii intre ele. Pentru a lamuri aceasta situatie, vom explora cu atentie distinctiile dintre aceste variante oferite de producatorul german.

Modelul S Line

Modelul S Line de la Audi se remarca prin unele caracteristici distincte care il diferentiaza de variantele S si RS. Un indiciu clar este emblema S Line de pe aripile fata, insa daca arunci o privire mai atenta, vei observa si alte detalii specifice.

Caracteristici exterioare

Modelele S Line vin cu o bara fata mai agresiva, guri de aer mai mari, elemente stilistice negre lucioase si faruri xenon sau LED. Partea din spate a masinii dezvaluie o bara non-standard, cu un difuzor de aer, ornamente pentru sistemul de evacuare si stopuri LED.

Caracteristici interioare

Interiorul unei versiuni S Line de la Audi impresioneaza cu imbunatatiri precum volanul cu fund plat, schimbatorul de viteze nou, scaunele sport din piele si suportul lombar ajustabil. Toate aceste upgrade-uri vin insa la un cost suplimentar, in functie de model.

Modelul S

Versiunile S de la Audi vin cu sistemul de tractiune integrala quattro si motoare mai mari, frane imbunatatite, suspensii sport si un design diferit fata de modelele standard. Emblema „S” inlocuieste numele modelului de baza.

Evolutia modelelor S

Initial, modelele S erau concepute pentru a concura cu BMW M sau Mercedes-AMG, insa de la anumit moment Audi a ales sa diferentieze modelele S de cele standard, reorientandu-le pe piata.

Modelul RS

Modelul RS de la Audi reprezinta varful de gama al producatorului german, oferind cele mai puternice motoare si tehnologie de varf. Aceste modele sunt dezvoltate de Audi Sport si sunt construite cu atentie la detalii.

Putere si performanta

Modelele RS ofera motoare puternice, inclusiv V8 pentru modelele RS 6, RS 7 si S8, si motoare de 2.9 litri pentru modelele RS 5 sau RS 4. Aceste vehicule sunt rivale pentru modelele BMW M si Mercedes-AMG, oferind performanta si design exclusivist.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul