×

Nicolae Guță vorbește despre viața sa alături de soția sa Cristina

Nicolae Guță vorbește despre viața sa alături de soția sa Cristina

În ultimele știri, Nicolae Guță a dezvăluit detalii inedite despre viața sa alături de soția sa Cristina. Iată ce a avut de spus celebrul interpret de manele:

Nicolae Guță, un tată fericit pentru a 12-a oară

În anul 2022, familia Guță s-a mărit cu un nou membru, iar Nicolae a devenit tată pentru a 12-a oară. Noul-născut, micuțul Selim, a fost primit cu mare bucurie și emoție de către întreaga familie. Surprinzător, fratele său mai mare, Eden, a arătat multă afecțiune față de bebelușul nou-venit, contrar așteptărilor. Nicolae Guță a împărtășit că fiecare copil al său este o binecuvântare divină, exprimându-și recunoștința și fericirea pentru familia sa numeroasă și unită.

Cristina, soția lui Nicolae Guță, un pilon de stabilitate

Cristina, soția lui Nicolae Guță, este prezentată adesea de artist nu doar ca partenera sa de viață, ci și ca un pilon de bază în existența sa. Nicolae a lăudat modul în care Cristina gestionează finanțele familiei, subliniind că aceasta este o persoană moderată și încrezătoare în gestionarea resurselor financiare. Apreciind calitatea ei de a nu fi cheltuitoare, Guță a evidențiat importanța încrederii și responsabilității în relația lor.

Angajamentul lui Nicolae Guță față de familie

Nicolae Guță a subliniat că își asumă responsabilitatea față de toți copiii săi și față de mamele acestora. Artistul a menționat că le-a oferit suport constant și că a construit o casă pentru Cristina în satul ei, demonstrând astfel angajamentul său față de familie. Nicolae și Cristina plănuiesc să mai aducă pe lume încă un copil, dorindu-și ca familia lor să fie și mai numeroasă și mai unită pe viitor.

Succesul lui Nicolae Guță pe rețelele de socializare

Pe lângă viața sa personală împlinită, Nicolae Guță continuă să fie un fenomen pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, unde conținutul său atrage sume impozante și o audiență vastă. Talentul și carisma sa rămân nealterate în era digitală, demonstrând succesul său continuu pe această platformă.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul