×

Minionii 2: Ascensiunea lui Gru – Comedia de pe Netflix care a cucerit inimile tuturor!

Minionii 2: Ascensiunea lui Gru – Comedia de pe Netflix care a cucerit inimile tuturor!

Dacă ești în căutarea unei comedii amuzante și plină de aventuri pentru a te distra alături de întreaga familie, ai noroc! Un film care a captivat inimile tuturor pe Netflix este Minionii: Ascensiunea lui Gru, continuarea plină de umor a popularului film de animație Minions.

Un succes de box-office și de critică

Minionii 2 a reușit să cucerească publicul și criticii deopotrivă, fiind apreciat pentru partitura muzicală, animație, umor și interpretările vocale remarcabile. Cu încasări de peste 940 de milioane de dolari la nivel mondial, filmul a devenit unul dintre cele mai bine vândute producții din 2022.

O continuare inevitabilă

După succesul filmului Minions, continuarea sa a fost considerată „inevitabilă” de către critici. Fanii francizei Despicable Me au fost încântați să descopere mai multe despre secretele lui Gru și aventurile haioase ale Minionilor.

Disponibil pe Netflix

Dacă nu ai avut ocazia să vezi filmul la cinematograf, acum poți să-l urmărești pe Netflix, dacă ai un abonament activ. Minionii 2 este preferat de mulți români și se află printre primele opțiuni din lista de filme de animație de pe platformă.

Concluzie

Închei aici această scurtă prezentare a filmului Minionii: Ascensiunea lui Gru. Nu uita să-ți faci timp pentru o doză de râs și aventură alături de aceste personaje îndrăgite!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul