×

METEO. Weekend interesant în toată țara. ANM a actualizat prognoza pentru duminică, 3 martie.

METEO. Weekend interesant în toată țara. ANM a actualizat prognoza pentru duminică, 3 martie.

Un weekend interesant se anunță în toată țara, conform ultimei actualizări a prognozei meteo de către ANM pentru duminică, 3 martie. Cu temperaturi neobișnuit de ridicate și fenomene extreme, vremea se anunță a fi plină de surprize.

Temperaturi neobișnuit de calde

Conform prognozei meteo, temperaturile maxime vor atinge între 8 și 18 grade, cu minime nocturne care nu vor coborî sub 0 grade în zonele montane sau 8 grade în alte regiuni ale țării. Aceste valori termice sunt mult peste media perioadei, prevestind un început de primăvară neobișnuit de călduros.

Val de ploi și precipitații mixte

În ciuda temperaturilor ridicate, se anunță un val de ploi care va lovi zonele montane și submontane. La altitudini mai mari, sunt așteptate chiar și precipitații mixte. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza pentru București

Pentru locuitorii din București, veștile sunt bune. Prognoza meteo pentru duminică, 3 martie, indică vreme frumoasă, cu temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă. Nu sunt așteptate ploi, iar cerul va fi variabil, cu vânt slab până la moderat.

Vă puteți bucura de maxime în jurul a 15 grade pe parcursul zilei, în timp ce valorile termice minime vor coborî la 2-4 grade în timpul nopții. Așadar, pregătiți-vă pentru un weekend interesant din punct de vedere meteorologic!

Partajează acest conținut:

Publică comentariul