×

LIDL oferă cadouri superbe clienților în luna februarie. Nu trebuie să cumperi nimic din magazine. Super promoție!

LIDL oferă cadouri superbe clienților în luna februarie. Nu trebuie să cumperi nimic din magazine. Super promoție!

LIDL oferă cadouri superbe clienților în luna februarie

LIDL face o schimbare importantă pentru clienții săi începând cu luna februarie. Retailerul german a lansat o super promoție prin care oricine poate primi cadouri fabuloase, fără a fi nevoie să cumpere produse din magazine.

O campanie de care oricine trebuie să profite

Începând din luna februarie și până la finalul lunii martie 2024, LIDL îi încurajează pe clienți să profite de oportunitatea de a câștiga premii fabuloase. Iar tot ce trebuie să facă este să participe la evenimentul special organizat de retailer.

Surprize la munte pentru iubitorii de produse LIDL

Pentru cei care iubesc produsele LIDL și iarna, această promoție vine cu o veste excelentă. La Poiana Brașov, la Pârtia Bradu, a fost amenajată o locație specială unde oricine se poate bucura de jocuri și premii fabuloase oferite de LIDL.

Oferte în stil american și în magazine

Pentru cei care nu pot ajunge la munte, LIDL a pregătit o mulțime de oferte în stil american disponibile chiar acum în magazine. Burgeri, inele de ceapă, popcorn și multe alte bunătăți te așteaptă să le descoperi. Fii atent însă la stocuri și perioadele de valabilitate ale acestor oferte.

Planifici o excursie la munte? Întâlnire pe Pârtia cu Surprize Lidl din Poiana Brașov!

Pentru o experiență de neuitat, LIDL te invită să te alături lor pe Pârtia Bradul din Poiana Brașov până pe 31 martie. Împreună cu mascota Pufarici, vei avea parte de jocuri, premii și multe alte surprize. Weekendurile, sărbătorile și vacanțele școlare vor fi mai distractive ca niciodată la Pârtia cu Surprize Lidl.

Astfel, fie că alegi să mergi la munte sau să te bucuri de ofertele în stil american din magazine, LIDL îți oferă ocazia de a câștiga cadouri superbe în luna februarie. Nu rata această super promoție și profita de toate surprizele pregătite pentru clienții fideli.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul