×

Adrian Cristea: Biografia unui fotbalist controversat

Adrian Cristea: Biografia unui fotbalist controversat

Title: Adrian Cristea: De la fotbalul mare la lumea mondenă

Subtitle: O biografie tumultoasă a unui fotbalist controversat

Adrian Cristea, un cunoscut fotbalist român, a devenit și un personaj important în lumea mondenă datorită relației sale tumultoase cu Bianca Drăgușanu. Născut pe 30 noiembrie 1983 la Iași, Cristea și-a început cariera în fotbal la echipa Poli. În 2004, el s-a transferat la Dinamo după ce a înscris un gol în poarta rivalei Steaua purtând tricoul moldovenilor. Datorită stilului său de joc spectaculos, i se mai spunea Hagi, Prințul sau Ronaldinho, și a câștigat inimile fanilor prin acțiunile sale pe teren și golurile sale speciale.

Înainte de a deveni subiect de presă datorită relației cu Bianca Drăgușanu, Cristea se declara un om retras și liniștit. El prefera să se uite la filme și să joace tenis, în loc să participe la evenimente mondene. Cristea a făcut parte din echipa națională a României la Campionatul European din 2008, fiind convocat de antrenorul Victor Pițurcă. După plecarea de la Dinamo, el s-a transferat la Universitatea Cluj, pentru care club Dinamo a primit suma de 1,5 milioane de euro. A urmat o perioadă la Petrolul Ploiești, iar în 2013, Cristea a semnat un contract cu rivala de moarte, Steaua București, ceea ce a dus la o despărțire totală de fani. Ulterior, el a jucat pentru Standard Liege și a petrecut trei ani la Chiajna înainte de a se retrage din fotbal.

După încheierea carierei de fotbalist, Cristea s-a lansat în lumea afacerilor, începând cu un atelier de haine care nu a avut succes. Ulterior, el s-a orientat către domeniul pariurilor. Cea mai cunoscută relație a sa a fost cu Bianca Drăgușanu, cu care a avut o relație de șase ani. Despărțirea dintre cei doi a fost dificilă, mai ales că Bianca l-a părăsit pentru Victor Slav și a rămas însărcinată cu acesta. În ziua nunții sale cu Victor, Bianca i-a trimis un mesaj lui Cristea care a ajuns imediat în presă, exprimându-și regretul pentru despărțire: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”.

Adrian Cristea a fost un personaj interesant atât în fotbal, cât și în lumea mondenă, aducând mereu emoție și controverse în viața sa.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul