×

Laura Cosoi revine în televiziune, la Antena! Ce surpriză pregătește vedeta pentru telespectatori

Laura Cosoi revine în televiziune, la Antena! Ce surpriză pregătește vedeta pentru telespectatori

Laura Cosoi revine în televiziune cu o emisiune despre vacanțele vedetelor

Antena Group își propune să crească audiența cu ajutorul producțiilor de calitate

Antena Group, grupul media care deține Antena 1 și Antena Stars, se pregătește să facă schimbări majore în grila de programe. În încercarea de a recupera cota de audiență față de liderul PRO TV, conducerea grupului negociază cu mai multe vedete de impact pentru a aduce producții de calitate pe micul ecran.

O nouă emisiune săptămânală prezentată de Laura Cosoi

Una dintre vedetele care și-a dat deja acordul pentru o emisiune săptămânală la Antena 1 este Laura Cosoi. Fosta iubită a lui Smiley, care se pregătește să devină mămică pentru a patra oară, revine astfel pe micul ecran după mulți ani de absență. Potrivit informațiilor de la CanCan.ro, emisiunea pe care o va prezenta Laura Cosoi se va concentra pe vacanțele vedetelor și va pune în prim plan pasiunea acesteia pentru călătorii.

O posibilă creștere a numărului de proiecte TV în cadrul Antena Group

Odată cu revenirea Laurei Cosoi în televiziune, există mari șanse ca numărul de proiecte TV din cadrul Antena Group să crească. Deși Gina Pistol nu a mai fost luată în calcul pentru noile producții, Laura Cosoi pare să fie o alegere potrivită pentru a aduce proaspăt aer la Antena Stars.

Noi căutări pe piață pentru emisiuni inovatoare

Nu doar Antena Group, ci și PRO TV se află în căutarea unor figuri noi sau mai vechi pentru a aduce proiecte inovatoare pe micul ecran. Deși Gina Pistol și Adela Popescu nu au primit oferte până în acest moment, se pare că există o nevoie de ceva nou în industria televiziunii, iar vedetele care au fost absente mult timp pot fi o alegere interesantă.

Concluzie

În contextul schimbărilor mari din grilele de programe ale televiziunilor din România, Laura Cosoi revine în televiziune cu o emisiune despre vacanțele vedetelor, în cadrul Antena 1. Antena Group speră astfel să compenseze cota de audiență și să atragă un număr mai mare de telespectatori. Cu această nouă producție, Laura Cosoi aduce pasiunea sa pentru călătorii pe micul ecran și promite să ofere o perspectivă inedită asupra vacanțelor vedetelor.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul